Володимир-Павлівка – дорога, де водії «вбивають» свої автівки

09 Лютого 2019, 12:23
Володимир-Павлівка – дорога, де водії «вбивають» свої автівки 3503
Володимир-Павлівка – дорога, де водії «вбивають» свої автівки

На трасі Володимир-Волинський–Павлівка немає жодного рекламного бігборда і все тому, що водії, яким випало їхати саме цим шляхом, рідко відводять очі від дороги.

Зазначену дорогу обслуговує Служба автомобільних доріг у Волинській області, оскільки це – дорога державного значення, - інформує БУГ.

У багатьох місцях на узбіччях дороги видно чіткі сліди від колес авто: це так водії об’їжджають дорогу. Як розповіли мешканці села Радовичі, маршрутки по цьому шляху курсують рідко, тому що перевізники не хочуть «вбивати» свої транспортні засоби.

Братів по нещастю, які також поїхали по цьому шляху? зустрічаємо в 11 кілометрах від Павлівки, хлопці зауважують, що їдуть вже 20 хвилин.

Нагадаємо, що Інспектор Ляля в сидячому положенні має ріст 6 сантиметрів. Спвставляючи параметри ляльки-інспекторки та вибоїн на дорозі, можна зробити невтішні висновки.

Згідно з чинним Державним стандартом України 3587-97, розміри ям не повинні бути більше 0,5 м² або 6 см в глибину. Всі ями, які більше хоча б по одному параметру, повинні бути усунені протягом 10-денного терміну (максимум).

Читайте також: В Іваничівському районі відремонтували понад 4 кілометри дороги














 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024