В Іваничах переглянули списки жителів, що перебувають на квартирному обліку

07 Лютого 2019, 11:31
Під час засідання виконкому 1379
Під час засідання виконкому

Чергове засідання виконавчого комітету Іваничівської селищної ради відбулось6 лютого, його провів селищний голова Федір Войтюк.

На засіданні члени виконавчого комітету заслухали інформацію про виконання селищного бюджету за 2018 рік та вирішили внести на розгляд сесії це питання, – повідомляють в Іваничівській ОТГ.

Згідно з порядком денним, обговорили стан виконавської дисципліни по роботі із документами  та зі зверненнями громадян у селищній раді протягом  2018 року. Варто зазначити, що документообіг в селищній раді значно зріс у порівнянні з звітним періодом 2017 року.

Також затвердили графік роботи клубу села Древині, розглянули роботу клубних закладів Іваничівської селищної ради з надання платних послуг населенню громади.

Члени виконавчого комітету звернули увагу на покращення матеріально-технічної бази клубних закладів Іваничівської селищної ради та збільшення переліку платних послуг у межах чинного законодавства.

Згідно із рекомендаціями житлової комісії при виконавчому комітеті селищної ради переглянули списки жителів, що перебувають на квартирному обліку та надали дозвіл на приватизацію житла.

Крім того, керуюча справами Валентина Бабусюк доповіла про стан виконання у 2018 році Програм, за якими працювала Іваничівська селищна рада.

Читайте такожНа Іваничівщині обговорили фінансування держустанов в умовах децентралізації

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром