Віктор Мартиненко розсмішив владику Епіфанія

04 Лютого 2019, 11:10
Віктор Мартиненко розсмішив владику Епіфанія 3731
Віктор Мартиненко розсмішив владику Епіфанія

Священик Віктор Мартиненко побував на інтронізації Епіфанія у Києві.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Якщо сказати, що багато поколінь українців мріяли про сьогоднішній день – то не буде правдою. Навіть не мріяли – не сміли! Лише рік тому, ніхто не міг би уявити, що то стане реальністю. Але Бог «творить єлика хощет». Сьогодні ми у НАШІЙ Святій Софії, молилися з НАШИМ предстоятелем НАШОЇ Святої Автокефальної Української Церкви! Про цей день, як дасть Бог, я розповідатиму внукам! Слава Богу!

Владику і Отця нашого Епіфанія, Блаженнішого митрополита Київського і всієї України збережи, Господи, на многая і благая літа!

P.S. Розповів сьогодні Блаженнішому, що таке старість – то коли Предстоятель твоєї Церкви молодший за тебе) Він від душі сміявся)))»

Нагадаємо, отець Віктор Мартиненко відомий тим, що у 2014 році порадив митрополиту Павлу (Лебедю) поцілувати Януковича в с...ку, але не порівнювати від імені усієї Церкви президента-убивцю з Ісусом Христом. Одіозний владика Павло за такі слова прокляв Віктора Мартиненка «во ім'я Отця і Сина, і Святого Духа».

Читайте такожПокарали гірше, ніж єретиків, – протодиякон Віктор Мартиненко публічно і «по канонах» відповів Володимирському митрополиту

 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром