Які питання вирішувала Кревська у Поромівській громаді

30 Січня 2019, 17:29
Які питання вирішувала Кревська у Поромівській громаді 1174
Які питання вирішувала Кревська у Поромівській громаді

Голова Іваничівської райдержадміністрації Лілія Кревська 30 січня здійснила виїзний прийом громадян у Поромівській сільській раді.

Прийом відбувся за участю сільського голови Євгенія Недищука, – повідомляють у секторі з питань внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.

До Кревської звернувся місцевий житель, який висловив своє незадоволення з приводу того, що на території сільської ради практично всі церкви знаходяться у підпорядкуванні Московського патріархату.

Ще один житель села Поромів просив матеріальної допомоги на проведення оперативного втручання з пересадки нирки дружині. Голова Поромівської сільської ради Євгеній Недищук зазначив, що на черговій сесії розглянуть питання виділення коштів.

У селі Бужанка Поромівської сільської ради зібралися активісти на чолі з місцевим священиком отцем Петром. Вони звернулися до голови райдержадміністрації Лілії Кревської з питанням роз’яснення можливості зміни підлеглості релігійної організації на загальних зборах. Також вони цікавилися переліком документів, які необхідно подати до органу реєстрації для реєстрації статуту релігійної громади. Заявникам були надані роз’яснення відповідно до чинного законодавства.

Під час виїзного прийому голова райдержадміністрації Лілія Кревська та сільський голова обговорили ряд важливих питань, що стосуються житлово-комунальних проблем села.

Перебуваючи на території сільської ради Лілія Богданівна, окрім безпосереднього прийому громадян, мала змогу ознайомитися з роботою закладів соціальної сфери та поспілкуватися з працівниками сільської ради.

Так, цього дня голова РДА оглянула Будинок культури в селі Бужанка, школу в селі Поромів. Ознайомилася з їхньою роботою, матеріально-технічною базою, поспілкувалася з працівниками закладів щодо проблемних питань, які потребують нагального вирішення.

Читайте також«Дивні» платіжки, субсидії та пенсії: що цікавить мешканців села Топилище 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024