Грибовиця: до громадських робіт залучатимуть безробітних

30 Січня 2019, 14:00
Грибовиця: до громадських робіт залучатимуть безробітних 1487
Грибовиця: до громадських робіт залучатимуть безробітних

У селі Грибовиця 29 січня працював мобільний консультаційний пункт у складі заступника начальника відділу надання соціальних послуг Алли Мадяр, начальника Іваничівського бюро правової допомоги Надії Адамович і директора Іваничівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Віталія Марчука.

З головою Грибовицької сільської ради Степанцем Павлом обговорили безліч питань, зокрема, щодо потреби у залученні безробітних для проведення громадських робіт, – повідомляють в Іваничівській районній філії Волинського обласного центру зайнятості.

Участь осіб у таких роботах підвищує мотивацію до праці, підтримує матеріально та мінімізує утриманські настрої.

Надали інформацію про сучасні технології, які використовує служба зайнятості у своїй роботі, а саме впровадження сервісу електронної реєстрації безробітних; запровадження відеорезюме тих, хто шукає роботу, відеоспівбесід з роботодавцями; створення електронного кабінету роботодавця, що дозволить співпрацювати з центром зайнятості на відстані.

Говорили і про зміни в законодавстві, актуальні питання запобіганню домашнього насильства та доступу до правової допомоги осіб, що постраждали від домашнього насильства.

Читайте такожНа Іваничівщині представили нового директора центру зайнятості 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024