«Дивні» платіжки, субсидії та пенсії: що цікавить мешканців села Топилище 

23 Січня 2019, 19:11
«Дивні» платіжки, субсидії та пенсії: що цікавить мешканців села Топилище  1750
«Дивні» платіжки, субсидії та пенсії: що цікавить мешканців села Топилище 

Голова Іваничівської районної державної адміністрації Лілія Кревська здійснила черговий виїзний прийом у селі Топилище Павлівської ОТГ.

Прийом громадян проведено за участю Павлівського сільського голови Андрія Сапожника та в.о. старости села Олександра Приступи, - інформує офіційний сайт РДА.

У ході спілкування до Лілії Богданівни зверталися мешканці громади з різними питаннями, що стосуються життєдіяльності села, своїми проблемами та негараздами.

Велике занепокоєння у сільських мешканців викликають питання щодо нової графи «рекомендований платіж», яку ТОВ «ВолиньГаз Збут» нещодавно ввело у квитанціях за газ. Голова районної державної адміністрації Лілія Богданівна закликала селян не панікувати та наголосила, що цей платіж – НЕ ОБОВ’ЯЗКОВИЙ! Відтак, споживачі не зобов’язані платити «рекомендований платіж», а сплачувати лише за фактичний спожитий об’єм газу.

Громадянами порушувались питання відсутності листоноші, виділення матеріальної допомоги на лікування, надання роз’яснень щодо перерахунку пенсій та неналежного виконання батьківських обов’язків жителькою села. Також порушувались питання соціального захисту населення, зокрема, порядку нарахування та отримання субсидій.

В ході спілкування жителі отримали кваліфіковані відповіді на усі задані запитання.

Читайте також: За що платимо: в Іваничах скаржаться на роботу комунальників

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром