«Виготовлено десь на Волині»: на Іваничівщині підприємець підпільно виробляв алкоголь

21 Січня 2019, 17:30
На Волині підприємець підпільно виробляв алкоголь 1869
На Волині підприємець підпільно виробляв алкоголь

На Волині працівники податкової міліції викрили підприємця Іваничівського району, який організував роботу підпільного цеху з виготовлення алкогольних напоїв без відповідних на те дозвільних документів.

Про це інформують в ГУ ДФС у Волинській області.

«Відтак, в рамках операцій «Акциз-2019», «Мережа» та розслідування кримінального провадження за ст.ст. 199, 204 КК України з'ясовано, що «підприємливий бізнесмен» в одному з приміщень власного обійстя здійснював виробництво фальсифікованих алкогольних напоїв під власною торговою маркою у вкрай неприйнятних санітарних умовах», - йдеться у повідомленні.

Виготовлений таким чином товар розливався у спеціально підготовлені пляшки з написом на етикетці «Виготовлено десь на Волині» об’ємом 1 літр. Надалі продукція реалізовувалась за місцем проживання вище вказаного "бізнесмена" та через мережу інтернет. 

«Внаслідок проведення огляду за місцем виготовлення та продажу фальсифікату виявлено та вилучено 2900 літрів алкогольної продукції, а також обладнання для незаконної діяльності, зокрема: порожні скляні пляшки, корки, пластикову та скляну тару, шланги, лійки. Орієнтовна вартість вилученого становить близько 900 тисяч гривень», - повідомили правоохоронці.

Підготовлено клопотання про накладення арешту на весь вилучений товар. Слідчі дії тривають. 

Читати також: Мешканця Іваничівщини обікрали в сусідньому районі

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024