Гімназист з Іванич - переможець обласного етапу Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій

21 Січня 2019, 15:11
1324

За підсумками ХVІІІ Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій «Екософт – 2019» у номінації «Висока суспільно-корисна спрямованість» переможцем став вихованець Іваничівської школи-гімназії, одинадцятикласник Богдан Лойко. 

Обласний етап Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій «Екософт» тривав впродовж грудня місяця, - інформують на сторінці школи-гімназії у Facebook.

Богдан Лойко
Богдан Лойко

На розгляд журі було подано 25 робіт, які представили заклади освіти Володимир-Волинського, Горохівського, Іваничівського, Ківерцівського, Локачинського, Любомльського, Ратнівського районів, обласний та Луцький міський центри науково-технічної творчості учнівської молоді.

Грамотою управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації за сумлінну працю з виявлення та підготовки талановитої молоді Волині, вагомий особистий внесок у розвиток науково-технічного напряму позашкільної освіти педагогів нагороджений Данилюк Ігор Володимирович, вчитель інформатики, який підготував Богдана Лойка до обласного етапу ХVІІІ Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій «Екософт-2019».

Вітаємо учня та його наставника з перемогою. Бажаємо подальших успіхів у нових конкурсах та змаганнях.

Чтайте також: На Іваничівщині до Дня Соборності України організують «ланцюг єдності»

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром