Заборонений УПЦ (МП) у служінні диякон Віктор Мартиненко став священиком

20 Січня 2019, 16:24
5285 Джерело: Facebook-сторінка Олександра (Драбинка)

У день свята Богоявлення Господнього митрополит Переяслав-Хмельницький і Вишневський ПЦУ Олександр (Драбинко) у Спасо-Преображенському соборі в Києві звершив священицьку хіротонію диякона Віктора Мартиненка.

Нагадаємо, нещодавно отця Віктора Мартиненка за співслужіння з кліриками Констанитонопольського патріархату митрополит Володимир-Волинський і Ковельський УПЦ (МП) Володимир (Мельник) заборонив у служінні без права Причастя.

Після отримання наказу про заборону у служінні отець Віктор опублікував указ митрополита Олександра (Драбинка) про своє призначення штатним дияконом Храму Преображення Господнього у Хуторі-Ясному під Києвом у єпархії міста Києва та Київської області та гостро й критично відповів митрополиту Володимиру на свою заборону.

Отець Віктор Мартиненко відомий тим, що у 2014 році порадив митрополиту Павлу (Лебедю) поцілувати Януковича в с...ку, але не порівнювати від імені усієї Церкви президента-убивцю з Ісусом Христом. Одіозний владика Павло за такі слова прокляв Віктора Мартиненка «во ім'я Отця і Сина, і Святого Духа».











 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024