Малеча з Іваничівщини побувала в Луцьку на новорічному святі

04 Січня 2019, 18:19
Малеча з Іваничівщини побувала в Луцьку на новорічному святі 1269
Малеча з Іваничівщини побувала в Луцьку на новорічному святі

Традиційне обласне свято новорічної ялики 4 січня знову зібрало в приміщенні Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т.Г. Шевченка маленьких волинян з усієї області. 

Цьогоріч з Іваничівського району на святкову зустріч з Дідом Морозом та Снігуронькою, щоб поспілкуватися та сфотографуватися з відомими книжковими персонажами, приїхали діти з багатодітних та малозабезпечених родин; особливі дітки; діти-сироти та позбавлені батьківського піклування та діти, батьки яких загинули в АТО, - інформують в Іваничівській РДА. 

З Іваничівщини на святі головної ялинки області побувало двадцять дітей. Привітати малечу зі святом до театру завітав голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко.

Дітки мали змогу подивитися цікаву новорічну виставу, пофотографуватися з Дідом Морозом та Снігуркою, поліпити з глини. Також бажаючим робили яскравий аква-грим. Окрім того, усі дітки отримали новорічні подарунки.

Ще п’ятнадцять діток особливої долі з Іваничівщини за сприяння ГО «Всеукраїнський дитячий фонд» у Волинській області потрапили у Країну Казок. Вони із величезним задоволенням відвідали Волинський академічний обласний театр ляльок.

Читайте також: Маленькій волинянці терміново збирають гроші на операцію








 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024