У Павлівській громаді хочуть передачі майна

01 Січня 2019, 11:33
Передача майна 1317
Передача майна

Відбулася 17 позачергова сесія Павлівської сільської ради, приурочена оголошенню результатів додаткових виборів депутатів до Павлівської сільської ради та визнання початку повноважень депутатів.

Результати виборів оголосила голова Павлівської сільської виборчої комісії Олена Новак, яка зачитала рішення СВК «Про реєстрацію депутатів Павлівської сільської ради об’єднаної територіальної громади по відповідних округах» та вручила новообраним депутатам посвідчення.

Звернувся до новообраних депутатів, в.о. старост, депутатів та усіх присутніх із вітальним словом Андрій Сапожник, який побажав усім натхнення у всіх починаннях та процвітання громаді у новому складі.

Також на сесії розглядалися ряд питань: внесення змін у постійні комісії, внесення змін до складу виконавчого комітету, покладення виконання обов’язків старости, реорганізацію Милятинської, Колонської, Радовичівської сільських рад, ініціювання передачі майна закладів бібліотек-філій, клубів із спільної власності територіальних громад сіл та селища Іваничівського району до Павлівської сільської ради тощо.

Усі питання порядку денного розглянули та прийняли.

Читайте такожУ Павлівській громаді прийняли бюджет на 2019 рік

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром