Малеча Прибужжя отримала подарунки від Святого Миколая та його «помічників»

21 Грудня 2018, 09:33
Малеча Прибужжя отримала подарунки від Святого Миколая та його «помічників» 1158
Малеча Прибужжя отримала подарунки від Святого Миколая та його «помічників»

В освітніх закладах Іваничівського, Володимир-Волинського районів та місті Володимирі-Волинському відбулися святкові заходи до Дня Святого Миколая.

Про це інформує видання БУГ.

Так, майже 80 школярів 1-4 класів із сіл Микуличі та Хобултова Зимнівського об’єднаної громади у День святого Миколая отримали солодкі подарунки. Їх дітворі передали представник Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Роман Ковальчук та помічник народного депутата Ігоря Гузя Віктор Хиць.

До свята підготувалися й у Володимир-Волинському інклюзивно-ресурсному центрі «Жовта парасоля». Напередодні вбрали головну залу освітнього закладу, встановили ялинку і прикрасили усе іграшками та гірляндами. Благодійники вручили 64-ом вихованцям центру солодощі, а від студентів педколеджу вони отримали ще й вироби хенд-мейду. Зі святом малечу та батьків привітали помічник парламентаря Андрій Бокоч та представник Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Анна Медведєва.











Ще 33 подарунки отримали учні Риковичівської школи Павлівської ОТГ. Гостей свята дітлахи зустріли концертом з піснями та віршами. Солодощі дітям пільгових категорій та з малозабезпечених сімей вручили представник Фонду «Тільки разом» Сергій Недбайло та помічник нардепа Андрій Бокоч.

“У Риковичах побували не вперше, раніше тут передавали парти від Фонду Тільки разом”. На жаль, не можемо охопити увагою всіх діток, але стараємося і будемо старатися долучатися до заходів, вручати подарунки”, – відзначив Сергій Недбайло.

Винагородою за гостинці для благодійників стали щирі побажання від школярів та радісні усмішки діток. Керівник закладу Зоя Поцілуй подякувала меценатам за привітання, допомогу школі та вітання до свята.


Також веселощі з нагоди 19 грудня відбулися і в школі села Заставне. 11 діток отримали такі бажані сюрпризи, які вручили представник Фонду Олександр Цибуховський та помічник обранця Андрій Бокоч.


 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром