У школах та садочках Іваничівщини встановили плату за харчування

11 Грудня 2018, 13:32
У школах та садочках одного з районів Волині підняли плату за харчування 2062
У школах та садочках одного з районів Волині підняли плату за харчування

Депутати Іваничівської селищної ради встановили батьківську плату за харчування дітей у дошкільних установах громади та шкільних закладах на 2019 рік. Плата за відвідування дошкільних навчальних закладів та  харчування дітей у закладах загальної середньої  освіти Іваничівщини залишається на рівні 2018 року.

Вартість батьківської плати в дошкільних навчальних закладах громади становитиме: у ясельній групі 13 гривень в день, у інших – 15 гривень, - повідомляє БУГ. 

При цьому повна вартість харчування однієї дитини в усіх дошкільних закладах Іваничівської селищної ради на 2019 рік для дітей ясельної групи – 21 гривня у день, для дітей інших груп – 25 гривень.

Щодо організації харчування у школах, то у закладах загальної середньої освіти І – ІІІ ступеня вартість харчування складатиме 10 гривень в день на одну дитину, вартість харчування у закладах І ступеня – 4 гривні відповідно.

Також депутати вирішили забезпечити за рахунок коштів селищного бюджету організацію харчування дітей, батьки яких є учасниками антитерористичної операції або тих, які мають пільги згідно із Законом України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям».

Читайте також: Інклюзивно – ресурсний центр налагоджує співпрацю з установами Іваничівщини

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024