6 грудня: вітаємо військовослужбовців Збройних сил України

06 Грудня 2018, 10:00
День Збройних сил України 880
День Збройних сил України

Вітаємо вас, дорогі читачі!

Сьогодні четвер, 6 грудня.

Іменини святкують: Олександр, Олексій, Григорій, Макар, Федір.

День Збройних Сил України.

Цей День приурочений до дати прийняття Закону незалежної України від 6-го грудня 1991-го року «Про Збройні Сили України». Саме свято - День Збройних Сил України було встановлено у 1993-му році постановою Верховної Ради України від 19-го жовтня № 3528-XII.

Не дивлячись на виниклі економічні та інші труднощі, які випали на долю нової незалежної української держави з розпадом Радянського Союзу, діючому складу українських військових вдалося не лише зберегти високий професіоналізм, боєготовність і хороші армійські традиції, але і стати однією з найсучасніших і боєздатних армій на пострадянському просторі. На сьогоднішній день сили українських миротворців широко затребувані всім світовим співтовариством, що свідчить і про високі технічні можливості, і про довіру до професійної підготовки військовослужбовців Збройних Сил України. Пише DilovaMova.

Тому у цей бажаємо вірно і гордо стояти на сторожі спокою і блага країни, сміливо і легко відбивати всі натиски з боку противника, усувати будь-які проблеми і перешкоди на обрії, зберігати спокій і оптимізм душі, зберігати щастя і доброту у серці.

Цитата дня: «Коли мені було п’ять років, мама завжди казала мені, що головне в житті – щастя. Коли я пішов до школи, мене там запитали, ким я хочу бути, коли виросту. Я написав “щасливою людиною”. Мені сказали, що я не зрозумів завдання, а я відповів, що вони не розуміють життя», – Джон Леннон.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024