Мешканця Іваничівщини судитимуть за те, що побив поліцейського

05 Грудня 2018, 12:49
Волинянина судитимуть за те, що побив поліцейського 1334
Волинянина судитимуть за те, що побив поліцейського

Майже опівночі 8 листопада у Нововолинську в одній із квартир будинку на вулиці Небесної Сотні нетверезий молодик побив інспектора сектору реагування патрульної поліції №2 Нововолинського відділення поліції, який прибув на виклик.

Нововолинським відділом Володимир-Волинської місцевої прокуратури затверджено й скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про умисне заподіяння 21-річним уродженцем села Литовеж Іваничівського району тілесних ушкоджень працівникові правоохоронних органів під час виконання службових обов’язків, – розповідає прес-служба прокуратури Волинської області.

Зловмисника обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345 КК України, й подальшу його долю вирішуватиме суд.

Зауважимо, що за такий злочин – умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків – Кримінальним кодексом України передбачено покарання у видіобмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Читайте також: Неповнолітній мешканець Іваничівщини втрапив за ґрати на 5 років

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024