В Іваничах відбувся турнір, приурочений пам’яті вчителя військової підготовки

01 Грудня 2018, 14:50
На Волині відбувся турнір, приурочений пам’яті вчителя військової підготовки 2843
На Волині відбувся турнір, приурочений пам’яті вчителя військової підготовки

В останній день осені в дитячо – юнацькій спортивній школі відбулися щорічні змагання з баскетболу між учнівськими командами юнаків, приурочені пам’яті вчителя військової підготовки Юрія Лелюкова.

Про це інформує Іваничівська селищна рада.

В урочистому відкритті змагань взяли участь представники Іваничівської селищної ради, Іваничівської РДА та райради, об'єднаних територіальних громад.  

Учні КЗ «Іваничівська ЗОШ І-ІІІ ступеня №2 імені Юрія Лелюкова» розповіли присутнім про героїчний вчинок вчителя та вшанували його пам’ять хвилиною мовчання. 

За кубок Юрія Лелюкова боролися шість команд із шкіл сіл Мишева, Лукович, Павлівки, Бужанки, «НВК №1 –гімназія» та ЗОШ №2 імені Юрія Лелюкова.

В результаті цікавої та напруженої боротьби перше місце посіла команда НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №1-гімназія» смт Іваничі, друге - команда КЗ  «Іваничівська ЗОШ І-ІІІ ст. №2 ім.Юрія Лелюкова».

Того ж дня іваничівці відвідали могилу загиблого педагога і в пам'ять про його безцінний подвиг поклали до підніжжя живі квіти.

Нагадаємо, колишній військовий Юрій Лелюков 29 листопада 1984 року розповідав учням іваничівської школи №2 про застосування гранат. Коли зрозумів, що одна з них бойова, накрив її своїм тілом, врятувавши життя 26 школярів.










 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром