На Іваничівщині організували спортивне свято для дітей

28 Листопада 2018, 13:42
в одному з районів Волині організували спортивне свято для дітей 2311
в одному з районів Волині організували спортивне свято для дітей

Для діток з Іваничівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат організували свято «Ти зможеш, якщо зміг я!».

Про це інформує Волинський обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

27 листопада 2018 року в Іваничівській спеціальній загальноосвітній школі-інтернат Волинської обласної ради відбулися Всеукраїнські фізкультурно-оздоровчі заходи «Ти зможеш, якщо зміг я!», спортивне свято для дітей організували працівники Волинського обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», в яких прийняло участь понад 80 дітей, різних вікових груп.

Заходи проходили в два етапи. Перший – спортивні естафети. Другий етап – настільний хокей. В першому етапі три команди: «Морські котики», «Пірати» і «Нінзя» намагалась показати свою швидкість і спритність. Перемогу здобула команда «Пірати».





В другому етапі призові місця розділилися наступним чином: І місце – Шимчук Максим, ІІ місце – Юзепчук Руслана, ІІІ місце – Дмитрук Валентин.
Також в рамках «Ти зможеш, якщо зміг я!» провели Всеукраїнську інформаційно-пропагандистську акцію «Червона картка» - «Реальність починається з тебе». Для учасників акцій було проведено бесіду на тематику здорового способу життя, а також учасники акції отримали пропагандистські матеріали – «Червону картку». Головними завданнями цих заходів є пропаганда здорового способу життя, формування потреби систематичних занять фізичною культурою і спортом, популяризація активного дозвілля, профілактика негативних проявів у суспільстві.
По завершенню змагань учасники отримали призи та грамоти від Волинського обласного центрів ФЗН «Спорт для всіх», а також Волинського обласного відділення НОК України.

Читайте також: Особливі дітки з Іваничівщини взяли участь в обласній спартакіаді





 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024