Голова Іваничівської райради підтримав протест власників євроблях

26 Листопада 2018, 12:33
Голова райради на Волині підтримав протест власників євроблях 1379
Голова райради на Волині підтримав протест власників євроблях

Голова Іваничівської районної ради Андрій Бадзюнь 25 листопада долучився до акції протесту біля МПП «Устилуг» та підтримав власників авто на єврономерах.

Про це голова райради повідомив на своїй своїй сторінці у Facebook.

«Жити по новому. Наболіло, накипіло , але в першу чергу принесу вибачення всім , хто сьогодні не зміг вчасно перетнути кордон . 
Що ж сьогодні відбувається в країні ? По перше владі вдалося інформаційно розколоти суспільство. Донести , що «бляхарі» не такі ,що порушення створюють , не хочуть податків сплачувати і таке інше... але ж тепер я цілком розумію для чого це робилося. 
Сьогоднішній мій ранок розпочався із телефонних дзвінків , де прості сільські , міські жителі скаржились , що їм тепер робити , адже від сьогодні вже не має транзиту 5-10 днів , і відповідно ніхто не попереджував , про те , що на митниці , щоб в’їхати до України потрібно сплатити декілька тисяч євро чи то доларів. 
Я цілком підтримую дії громадян України , які заблокували митні переходи, адже ми живемо в цивілізованій країні . Усім хочу сказати , що розмитнення всі хочуть оплатити , але адекватне розмитнення , доступне розмитнення , а не таке як прийняла Верховна зрада, і розмитнення має бути доступне всім громадянам України . Чому в тій же Польщі розмитнення від 50 - до 500 ум. Од ? Звертаюсь до правлячої коаліції : в нас що , найбільші заробітні плати в Європі ? , щоб за авто яке коштує тисячу заплатити дві чи три тисячі ??? 
Почуйте людей , поверніться оличчям до людей . Я цілком розумію , чого хоче досягти олігархічна влада , щоб частина виїхала за кордом , а іншу частину просто ,, купити ,, на наступних виборах....», - йдеться у дописі.

Нагадаємо, 24 листопада на міжнародному пункті пропуску «Устилуг – Зосін» зі сторони Польщі виникли величезні черги.
І все через те, що 25 листопада вступили в силу закони щодо «євроблях» і на кордоні почали діяти нові правила в’їзду на автомобілях на іноземній реєстрації.

Як видно з відео до людей на «Устилузі» вийшов співробітник митниці, аби пояснити нові правила в’їзду. Проте видно, що на чимало запитань митники й самі не мають чіткої відповіді.

Читайте також: Показали, який «армагедон» твориться на митному переході «Устилуг – Зосін»

Коментарі
26 Листопада 2018, 22:30
Красава голова, хоч один чиновник зрозумів проблему
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024