З якими проблемами звернулись іваничівці на прийом до чиновника з області

21 Листопада 2018, 10:00
З якими проблемами йшли іваничівці на прийом до чиновника з області 2651
З якими проблемами йшли іваничівці на прийом до чиновника з області

Заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Кошарук за участі голови районної державної адміністрації Лілії Кревської провів виїзний прийом громадян в Іваничівському районі.

На прийом, який відбувсяя 20 листопада, до Сергія Дмитровича звернулась чимало мешканців Іваничівщини, - інформує сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.

 Зокрема, жителька села Заболотці Галина Баран щодо вирішення питання надання субсидії, так як вона не працює.

Опісля жителька села Бужковичі Ольга Жук просила посприяти у вирішенні питання розрахунку за пай. За словами Ольги Миколаївни ДП «Агрофірма Луга-Нова» не розрахувалась з нею за пай і не уклала угоду.

У телефонному режимі голова Іваничівської РДА Лілія Кревська дала доручення начальнику відділу агропромислового розвитку РДА Олені Кислюк вивчити дане питання. Відтак, заявницю направили в ДП «Луга-Нова» для укладення договору та отримання орендної плати за пай.

Жителька селища Іваничі просила посприяти у вирішенні житлового питання, так як її житло барак знаходиться в аварійному стані, двічі виникала пожежа, окрім того його не можна приватизувати.

Сергій Дмитрович дав доручення вивчити дане питання селищній раді, так як воно у компетенції органів місцевого самоврядування.

В.о головного лікаря центральної районної лікарні Алла Баранчук порушила питання завершення утеплення фасаду ЦРЛ та добудови першого та другого поверху приміщення лікарні.



На прийом до заступника голови ОДА прийшли голови ОТГ, зокрема Павлівський сільський голова Андрій Сапожник та Литовезький Іван Іванчук. Керівники громад спілкувались щодо використання коштів державного бюджету, співфінансування та перспектив на 2019 рік.

Заступник селищного голови Віктор Березюк та Грибовицький сільський голова Павло Степанець порушили питання децентралізації, зокрема доєднання до Іваничівської ОТГ Грибовицької сільської ради.

Однак таке доєднання  неможливе, зазначив Сергій Дмитрович, так як на території району є селище Благодатне, яке  відноситься до міста Нововолинська.

Грядівський сільський голова Микола Бородчук також піднімав питання доєднання до міста Нововолинськ. Заступник голови ОДА пообіцяв детально проаналізувати та  вивчити це питання.

Читайте також: Іваничівська громада – у лідерах використання державних коштів на інфраструктуру




 

Коментарі
21 Листопада 2018, 14:10
Бородчук не знає процедури приєднання? Сраку свою треба підняти і роботу робити, а не шукати щоб хтось за нього зробив. Вигляд тільки створює, а сам затягує процес як може.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024