Іваничівська кулінарія: гливи від Єлеви
01 Листопада 2018, 14:23
3041
Гливи
Юрій Єлева, засновник ФГ «Дари природи» у селі Грибовиця Іваничівського району, подівся секретом приготування оригінальної грибної страви.
Власне, ідеться про приготування глив.
Садовод готує гриби за таким рецептом: «Відварюю 15 хвилин, збиваю 2 яйця з сіллю, перцем та хмелі-сунелі. Опускаю гливу в цю суміш, потім у борошно і зразу в чавунну сковороду з розігрітою олією. Обсмажую по 5 хвилин з кожної сторони до появи хрусткої скоринки».
26/04/2024
П'ятниця
26.04.2024
11:55
11:18
09:12
25.04.2024
18:26
ГАЛЕРЕЯ
Бізнес
Еко
Життя
Закордон
Історія
Культура
Медицина
Освіта
Спорт