Іваничівська кулінарія: гливи від Єлеви

01 Листопада 2018, 14:23
Гливи 3041
Гливи

Юрій Єлева, засновник ФГ «Дари природи» у селі Грибовиця Іваничівського району, подівся секретом приготування оригінальної грибної страви.

Власне, ідеться про приготування глив.


 

Садовод готує гриби за таким рецептом: «Відварюю 15 хвилин, збиваю 2 яйця з сіллю, перцем та хмелі-сунелі. Опускаю гливу в цю суміш, потім у борошно і зразу в чавунну сковороду з розігрітою олією. Обсмажую по 5 хвилин з кожної сторони до появи хрусткої скоринки».

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024