Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter
Гливи
Гливи

Іваничівська кулінарія: гливи від Єлеви

14:23 01.11.2018
386

Юрій Єлева, засновник ФГ «Дари природи» у селі Грибовиця Іваничівського району, подівся секретом приготування оригінальної грибної страви.

Власне, ідеться про приготування глив.


Садовод готує гриби за таким рецептом: «Відварюю 15 хвилин, збиваю 2 яйця з сіллю, перцем та хмелі-сунелі. Опускаю гливу в цю суміш, потім у борошно і зразу в чавунну сковороду з розігрітою олією. Обсмажую по 5 хвилин з кожної сторони до появи хрусткої скоринки».

Коментарі
19 листопада
Сьогодні
Вчора
17.11.2018
16.11.2018
15.11.2018
14.11.2018
13.11.2018
12.11.2018
  • Продам
  • Куплю
  • Здам
  • Обміняю



Підписатися на наші новини
*ви у будь-який момент зможете відписатися від наших новин