Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter
Гливи
Гливи

Іваничівська кулінарія: гливи від Єлеви

14:23 01.11.2018
587

Юрій Єлева, засновник ФГ «Дари природи» у селі Грибовиця Іваничівського району, подівся секретом приготування оригінальної грибної страви.

Власне, ідеться про приготування глив.


Садовод готує гриби за таким рецептом: «Відварюю 15 хвилин, збиваю 2 яйця з сіллю, перцем та хмелі-сунелі. Опускаю гливу в цю суміш, потім у борошно і зразу в чавунну сковороду з розігрітою олією. Обсмажую по 5 хвилин з кожної сторони до появи хрусткої скоринки».

Коментарі
22 травня
Сьогодні
Вчора
20.05.2019
19.05.2019
18.05.2019
17.05.2019
16.05.2019
15.05.2019
14.05.2019
  • Продам
  • Куплю
  • Здам
  • Обміняю



Підписатися на наші новини
*ви у будь-який момент зможете відписатися від наших новин