Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter
Гливи
Гливи

Іваничівська кулінарія: гливи від Єлеви

14:23 01.11.2018
489

Юрій Єлева, засновник ФГ «Дари природи» у селі Грибовиця Іваничівського району, подівся секретом приготування оригінальної грибної страви.

Власне, ідеться про приготування глив.


Садовод готує гриби за таким рецептом: «Відварюю 15 хвилин, збиваю 2 яйця з сіллю, перцем та хмелі-сунелі. Опускаю гливу в цю суміш, потім у борошно і зразу в чавунну сковороду з розігрітою олією. Обсмажую по 5 хвилин з кожної сторони до появи хрусткої скоринки».

Коментарі
23 січня
Вчора
21.01.2019
20.01.2019
19.01.2019
18.01.2019
17.01.2019
16.01.2019
15.01.2019
14.01.2019
  • Продам
  • Куплю
  • Здам
  • Обміняю



Підписатися на наші новини
*ви у будь-який момент зможете відписатися від наших новин