31 жовтня: святкуємо Геловін

31 Жовтня 2018, 07:20
31 жовтня: святкуємо Геловін 867
31 жовтня: святкуємо Геловін

Вітаємо вас, дорогі читачі!

Сьогодні середа, 31 жовтня.

Іменини святкують: Давид, Злата, Лука, Юліан.

Сьогодні останній день жовтня і Геловін – напередодні Всіх Святих або Відьомська ніч.

Геловін або Відьо́мська ніч — сучасне свято, яке походить від старовинного кельтського. Святкується в ніч проти 1 листопада. Після прийняття християнства його святкували як «надвечір'я Дня всіх святих». Найгучніше відзначається у США, Канаді, Ірландії та Великій Британії.

Дуже древнє кельтське свято поклоніння і жертвоприношення нечистій силі не тільки щасливо дожило до наших днів, але й швидко набирає обертів, становлячи суттєву конкуренцію Різдву і Святому Валентину. Мультикультурний світ, просякнутий духом консюмеризму радо реагує на будь-яку яскраву обгортку, мало цікавлячись змістом. Що ж: на колір і смак товариш не всяк, але перед тим, як іти костюмчик на Геловін купляти, подумайте, чи треба вам буде потім весною пасочки святити. Як кажуть, «або хрестик зніміть, або спіднє одягніть». Пише ukrinform.

Цитата дня: «Як тільки ви припините гнатися за неправильними речами, ви зможете нагнати правильні».

Якщо ви бажаєте привітати своїх рідних вашому серцю людей зі святом, надсилайте нам свої привітання та фото іменинників на нашу електронну адресу [email protected] і ваші близькі отримають гарний сюрприз на нашому сайті від вашого імені!

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024