21 жовтня: святкувати йдемо до працівників харчової промисловості

21 Жовтня 2018, 09:22
З добрим ранечком! 884
З добрим ранечком!

Вітаємо вас, дорогі читачі!

Сьогодні неділя, 21 жовтня.

Іменини святкують: Таісія, Юлія, Юліан.

День працівників харчової промисловості.

День працівників харчової промисловості було встановлено у 1966 році і він святкується у третю неділю жовтня. Відзначається в Україні щорічно згідно з Указом Президента України № 714/95 від 8 серпня 1995 року.

Підприємства харчової та переробної промисловості грають велику і провідну роль у питаннях забезпечення населення продовольчими товарами в усьому світі, оскільки турбота про хліб насущний завжди була однією з головних турбот людства. Нагадаємо, що в другій декаді жовтня, а саме 16 жовтня проводиться ще одна знакова подія політики міжнародного продовольчого забезпечення - Всесвітній день продовольства, який було засновано Генеральною Асамблеєю ООН. Він проходить з широкою міжнародною підтримкою в різних країнах, акцентуючи увагу на питаннях продовольчої безпеки і продовольства, як необхідної умови для життя, благополуччя і одного з основних прав людини.

Працівники харчової промисловості постійно покращують якість своєї продукції, розширюють доступний асортимент продуктів. Звичайно ж, умови розвитку харчової промисловості та економіки в кожній окремій країні різні, мають свою специфіку, однак досягнутий сучасний технологічний рівень виробництва харчової продукції дозволяє зберігати хороший результат навіть в екстримальних умовах.

Цитата дня: «Якщо правильно пояснити людям «навіщо», то вони завжди знайдуть спосіб «як» (Джордан Белфорт).

Якщо ви бажаєте привітати своїх рідних вашому серцю людей зі святом, надсилайте нам свої привітання та фото іменинників на нашу електронну адресу [email protected] і ваші близькі отримають гарний сюрприз на нашому сайті від вашого імені!

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024