На Іваничівщині вітали ювіляра

20 Жовтня 2018, 13:07
На Волині вітали ювіляра 2551
На Волині вітали ювіляра

Днями свій 70-річний ювілей зустрів мешканець Іваничівщини Петро Григорович Сарабуна.

З цієї нагоди голова Іваничівської районної державної адміністрації Лілія Кревська завітала до іменинника, - інформує відділ інформаційної політики РДА.

«Щиро вітаю Вас із славним ювілеєм. Вклоняюсь Вашій життєвій мудрості, багатому досвіду. Висловлюю вдячність за багаторічну працю, значний особистий внесок у розвиток району, активну життєву позицію та діяльність на благо Іваничівщини.
Сердечно зичу Вам активного довголіття, міцності духу, родинного затишку і благополуччя. Хай міцним буде Ваше здоров’я, життєва сила, добро та оптимізм - не вичерпуються, а людська повага та шана підтримують й оберігають Вас на життєвій дорозі», - звернулася Лілія Богданівна до ювіляра.

Опісля Лілія Богданівна за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток агропромислового комплексу району та з нагоди особистого ювілею нагородила Почесною Грамотою відому та шановану в районі людину та вручила квіти.
До слова, Петро Григорович 37 років очолює сільськогосподарське підприємство і справно та вчасно сплачує податки у районний бюджет.

Читайте також: У Литовезькій громаді створили молодіжну раду



 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024