Засяяла головна новорічна красуня Іванич. ФОТО

20 Грудня 2019, 10:15
3021

У День Святого Миколая Чудотворця, на центральній площі селища Іваничі відбулось урочисте відкриття головної ялинки.

На святковий захід поспішали діти та дорослі. Їх чекала весела розважальна програма за участю Святого Миколая та казкових персонажів, – інформують на сайті Іваничівської селищної ради.

Всіх присутніх з Днем Святого Миколая, прийдешніми новорічними та різдвяними святами щиро привітав селищний голова Федір Войтюк та побажав усім, хто вірить у справжні дива, здоров'я, гарного настрою, нових здобутків, миру та злагоди, щедрості та благословення Святого Миколая, його прихильності та опіки.

До вітань долучилися також Святий Миколай та казкові герої. Звучали гарні пісні та мелодії, побажання щастя, здоров'я, добробуту, святкового настрою, а хороводи з малечою біля ялинки доповнили це свято неповторним колоритом. Присутні на святі дітки отримали від Миколая солодкі подарунки.

Концертну програму подарували усім працівники КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» Іваничівської селищної ради та учні НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня №1-гімназія смт Іваничі».

Під гучні оплески, радісні дитячі вигуки новорічна красуня засяяла яскравими вогнями. Для того, щоб ялинка стала окрасою селища, доклали чимало зусиль працівники виробничого управління житлово-комунального господарства смт Іваничі.























 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024