Архів новин за 12 Лютого 2021

15:02
Район.in.ua та Дім Європи запрошують медійників та медійниць Волині та Рівненщини взяти учать у Школі культурної журналістики. 
14:02
Триває збір підписів для представлення до нагороди поліцейського з Володимира-Волинського Тараса Слюсарука, який змушений був застосувати зброю під час різанини у Нововолинській громаді. 
13:02
Нововолинські рятувальники здійснили аварійно-рятувальні роботи по буксируванню автомобіля «швидкої» в Нововолинську.
13:02
Депутати Волинської обласної ради під час чергової четвертої сесії обласної ради підтримали ініціативу депутатів селищної ради та передали приміщення у власність Іваничівської громади.
13:02
З ініціативи голови селищної ради відбулась робоча зустріч керівництва Іваничівської селищної ради та керівництва КНП «Іваничівська центральна районна лікарня» у справах взяття цієї установи у комунальну власність селищної ради та входженням селищної ради у засновники.
12:02
Обмеження руху транспортних засобів на окремих автодорогах місцевого і державного значення та дистанційне навчання у школах – основні рішення, які прийняли під час засідання Волинської регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, аби об’єднати зусилля для мінімізації наслідків негоди
12:02
За минулу добу на Волині зареєстрували 117 випадків захворювання на COVID-19.
10:02
Особу зловмисника встановили оперативники. Частину викрадених речей вилучили. 
10:02
Нововолинські рятувальники надають допомогу тим, хто потрапив у нестандартні ситуації на дорогах.
09:02
У Мінфіні повідомили, за скільки можна купити та продати валюту у банках Іванич та на «чорному» ринку.
08:02
12 лютого відзначається Собор учителів і святителів Василя Великого, Григорія Богослова та Іоана Златоуста. Погоду цього дня передвіщав місяць: якщо цієї ночі він був червонуватий, варто чекати сильного вітру. А сильний вітер, у свою чергу, вказував на сиру погоду: “Вітер здійнявся — до сирого року”. Якщо вітер дув з півночі, а хмар не було, готувались до великих холодів.
26/04/2024 Четвер
25.04.2024