Ощадливим користувачам субсидій виплатять частину зекономлених коштів

19 Липня 2018, 14:34
Монетизація субсидій 1101
Монетизація субсидій

Мешканцям Іваничівського району, яким вдалося зекономити частину призначеної субсидії, можуть розраховувати на її монетизацію.

Про це повідомляє Урядовий портал.

Якщо у вас на рахунках є сума зекономлених субсидій, то вам необхідно подати заяву на виплату монетизованоної частини субсидій до 1 вересня 2018 року.

В управліннях соцзахисту нагадують, що на монетизацію зекономленої субсидії можуть розраховувати споживачі, які в минулому опалювальному періоді мають економію електроенергії в еквіваленті вартості 150 кВт та природного газу - 100 кубометрів. За умови що ці ресурси використовуються для опалення.

Максимальна сума коштів, які може отримати громадянин - 135 гривень за зекономлену електроенергію та близько 700 гривень за зекономлений обсяг газу.

Субсидіантам, які вели енергоефективне домогосподарство, для отримання коштів необхідно до 1 вересня подати заяву у місцеве управління соціального захисту населення, на підставі якої здійснюватиметься виплата грошової винагороди за енергоефективність.

Інформацію про наявність економії кожен отримувач субсидії може відслідковувати у своїй платіжці або шляхом звернення до постачальника газу чи електроенергії, якщо вони використовуються для опалення.


 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024