Мешканка Іванич надіється відшукати втрачені документи

11 Червня 2018, 13:06
Фото ілюстративне 1734
Фото ілюстративне

Жителька Іванич Ірина Морозюк у минулу п'ятницю загубила гаманець на вулиці Перемоги. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

З приватної відеокамери вдалося встановити, що 8 червня біля 22:30 згуба була віднайдена невідомою особою. Оскільки  інцидент трапився пізно ввечері, через погану якість відеозображення розпізнати особу не вдалося, - інформує БУГ.

Власниця втраченого Ірина Морозюк не надіється повернути кошти, однак намагається віднайти документи, які були в гаманці.

Жінка проживає в Іваничах. Як розповідає, 8-го червня близько 20:00 вона загубила гаманець на вулиці Перемоги.

«Переглянули відеозапис з камери. На вулиці було вже темно, тому на відео видно тільки постать, яка більше схожа на чоловіка, аніж на жінку. У гаманці було 5 доларів, 25 євро, 110 гривень, банківські картки і основне – водійське посвідчення, яке мені зараз дуже потрібне. Також там була копія мого старого паспорта, де вказана моя домашня адреса. Людина, яка знайшла це, при найменшому бажанні легко могла мене знайти», – каже Ірина Морозюк.

Мешканка Іванич надіється відшукати втрачені документи.

«Прошу максимального репосту, було втрачено гаманець у якому були права! Якщо хтось щось чув чи має якусь інформацію чи, можливо, знайшов їх, прошу повернути за винагороду! (0986266269)», – пише вона у Фейсбук.

Якщо Вам щось відомо про згубу, - повідомте власниці за вказаним номером телефону.

Нагадаємо, суд оштрафував на 10,2 тисячі гривень та позбавив права керування на один рік водія, який керуючи автівкою BMW ледь не наїхав на дітей що бавились на одній із вулиць Іванич.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024