В школах Павлівської громади пролунав останній дзвоник

25 Травня 2018, 17:16
3638

Сьогодні, 25 травня, пролунав останній дзвінок в десяти закладах освіти Павлівської громади.

Черговий навчальний рік закінчився для 715-ти павлівських школярів.  Для 44-ьох одинадцятикласників  цей останній дзвінок прозвучав прощальним передзвоном та стартом до нового етапу їхнього життя, - йдеться на офіційному сайті громади.

Розділити радість свята із учнями та педагогами у кожен заклад освіти завітали працівники апарату сільської ради, в.о. старост та депутати, які вручили грамоти та дипломи переможцям і призерам  предметних олімпіад, творчих конкурсів та спортивних змагань.  За ініціативи сільського голови Андрія Сапожника вони отримали грошові винагороди.

У деякі заклади освіти депутати сільської ради, представники політичних партій, прийшли з подарунками. Зокрема, Володимир Шлапак вручив футбольний м'яч здобувачам освіти с. Трубки , а Назар Недбайло та Валентин Швець подарували музичну апаратуру в закладі освіти села Топилище.

Пепереду літні канікули. Бажаємо випускникам світлої життєвої дороги, чистого неба, миру, щоб усі були щасливі і добрі, успішно вступили у навчальні заклади, а всім школярам та вчителям – гарного літнього відпочинку, оздоровитися, набратися сил і всім повернутися у рідні класи.

1













 

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024