Іваничівці відзначили 85-річчя утворення Українського товариства сліпих

24 Травня 2018, 11:53
Представник районної ради вручив подяки Іваничівської районної ради та грошові премії, за багаторічну та активну участь у громадському житті товариства сліпих 1104
Представник районної ради вручив подяки Іваничівської районної ради та грошові премії, за багаторічну та активну участь у громадському житті товариства сліпих

З нагоди 85-річчя утворення Українського товариства сліпих, на Іваничівщині відбулися урочисті заходи.

Зокрема, у приміщенні світлиці міжрайонної первинної організації УТОС відбулися урочистості збори, у яких взяв участь заступник голови районної ради Юрій Мазурок, - інформує прес-лужба Іваничівської районної ради.

Юрій Олександрович сказав щирі слова мужнім людям, наголосивши, що їхня активна життєва позиція, вміння проявити себе викликає повагу.

Окрім того, представник районної ради виконав приємну місію – вручив подяки Іваничівської районної ради та грошові премії, за багаторічну та активну участь у громадському житті товариства сліпих, трьом її членам, а саме: Заграничному Олегу Петровичу, жителю с. Низкиничі, Музиці Андрію Леонідовичу, жителю села Литовеж, Вавринюк Сергію Миколайовичу, жителю смт. Іваничі.






 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024