Три головні beauty-тренди 2018 року

24 Травня 2018, 09:24
934

Перший тренд цього року - ледь помітний макіяж. Увагу привертає мейк-ап, який складно розгледіти. Таким віянням ми маємо дякувати японцям. Саме ця нація досить активно виступає за натуральну красу – не тільки без макіяжу, але й майже без засобів для догляду за шкірою. Нарешті світові експерти beauty-індустрії дослухалися до їх закликів і пропонують прибрати все зайве і залишити лише акценти.

Другий варіант, повна протилежність попередньому - яскраві кольори. Мода диктує вимоги у вигляді всіх барв веселки. Звісно, такий тренд відзначився і на макіяжі. Візажисти пропонують використовувати дуже барвисті тіні і підводки. Вони говорять, що не потрібно боятися  експериментувати. Треба обирати кольори, які витончено підкреслять очі чи відтінок шкіри.

Третій тренд – класична чорна підводка. Світові гуру краси ніяк не можуть з нею розпрощатися. На багатьох показах і фотосесіях модних будинків зустрічаються як звичайні стрілки, так і різноманітні геометричні малюнки, точки і стрілки несподіваних форм.

Щоб не відходити далеко від модних тенденцій і при цьому не зраджувати власним вподобанням, можна приміряти на себе різні образи із запропонованих трендів. Для досконалого результату краще звернутися до спеціаліста або ж відкрити світ професійного макіяжу особисто, відвідавши LookLab.com.ua.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром