Батьки та медики ведуть боротьбу за життя вісімнадцятирічного іваничівця

22 Травня 2018, 13:44
2993

Подружжя Осуховських з селища Іваничі майже тиждень шукали транспорт, щоб вивезти сина з лікарні в місті Буча, і медиків, які взялися б повернути хлопця до життя.

Стан Сергія Осуховського - вкрай важкий. Батьки просили допомоги в різних лікарнях країни, проте в жодній з них не наважилися братися за лікування хлопця, - пише БУГ.

Нагадаємо, що Сергій Осуховський після жорстокого побиття перебуває у критичному стані – хлопець в комі.

Упродовж тижня батьки шукали заклад, в якому лікарі дали б згоду на проведення хірургічних втручань, а коли знайшли, виникла інша проблема – потрібно було шукати авто, аби транспортувати «важкого» пацієнта.

«Ми знайшли «швидку», щоб перевезти Сергія в Київ. Спочатку нас ніде не приймали, сьогодні погодилися прийняти у військовому госпіталі на Печерській в Києві. Там будуть проводити хірургічні втручання. Скільки коштів на це піде – немає значення, бо сьогодні вже шоста доба, як ми намагаємося його перевезти в іншу лікарню. Тут нема нейрохірурга, необхідної апаратури, ставлять стан критичний і вивезти звідси неможливо», – розповіла Олена Осуховська.

Жінка каже, що Сергія привезли в лікарню ще у свідомості, в нього була дуже побита голова. Мама хлопця написала заяву в поліцію, проте з правоохоронцями ще не спілкувалася.

«Наразі мене більше цікавить стан моєї дитини», – каже вона.

Сергію 18 років, випускник школи-гімназії в Іваничах, навчається на 2-му курсі Університету державної фіскальної служби України, в Ірпіні знімає квартиру.

Про те, що хлопець впав в кому, батьків повідомили студенти 16 травня.

Рідні хлопця звертаються до всіх з проханням підтримати їх в цю важку хвилину.

Номер картки мами Сергія: 5168757294149945 – Олена Осуховська.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39