Литовезька ОТГ: мешканці громади одяглися у вишиванки

17 Травня 2018, 16:16
2584

Мешканці Литовезької ОТГ активно виставляють у Фейсбук світлини у вишиваних строях. По-перше - вони святкують Всесвітній день вишиванки, окрім того, всі вони вирішили випробувати фортуну, взявши участь в акції, яку оголосили в Литовезькій ОТГ.

Більше про це написано на сторінці громади у Фейсбук.

«Сьогодні в Україні відзначають #Деньвишиванки, всеукраїнське свято, покликане зберегти традиції носіння національного одягу. А ви долучилися до святкування?

Якщо так, то Литовезька громада організовує АКЦІЮ до цього дня й запрошує усіх поділитися своїми патріотичними фото в коментарях (до цього запису)!!!
Учасник, який виконає всі умови - отримає в подарунок SELFIE STICK (селфі палку). Необхідно бути прихильником сторінки і ПОДІЛИТИСЯ своєю участю з друзями в хроніці особистого профілю. Акція триває ОДИН день 17 травня 2018 року (фото можна надіслати лише 17 числа).

Умови прості: хештег #Деньвишиванки, опис історії Вашої вишиванки (кілька слів) і головне ФОТО, яке набере найбільше лайків і стане ПЕРЕМОЖЦЕМ конкурсу, крім того найкращі фото з вишиванками потраплять у підбірку на сайт громади!!! »

А Район.Іваничі вже зараз демонструє як гарно виглядають мешканці Литовезької громади у вишиваних строях.

Ольга Пашко
Ольга Пашко

Олена Касянчук
Олена Касянчук

Вікторія Махновська
Вікторія Махновська

Альона Олех
Альона Олех

1
Тетяна Гаврилюк
Тетяна Гаврилюк

Олена Набойчик
Олена Набойчик

Ira Kytsia
Ira Kytsia

Inna Kurta
Inna Kurta

Kristina Bilinets
Kristina Bilinets

Вікторія Шафарчук
Вікторія Шафарчук

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39