Біличі: мешканка скаржиться на сусідів, які перекривають водопостачання до її житла

13 Травня 2018, 11:22
911

Голова районної державної адміністрації Лілія Кревська провела особистий виїзний прийом громадян у селі Біличі Литовезької сільської ради за участі старости села Олександра Цибуховського.

Про це повідомляють у секторі з питань внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.

За допомогою у вирішенні соціально-побутових та земельних питань до Лілії Богданівни звернулась Галина Волошина. Під час зустрічі вона повідомила про конфлікт із сусідами і попросила посприяти у вирішенні, оскільки вони перекривають водопостачання до її житла.

Також Галина Петрівна за проханням громадянки Кашик Марії порушила питання щодо винесення в натурі земельної частки паю (в розмірі 1,44 га), який розораний одноосібниками. Пай знаходиться біля річки Західний Буг в урочищі біля моста.

Наступне питання – чи поновлено договір із Олександром Гончаром щодо оренди водного плеса у селі Заставне.

Лілія Богданівна зазначила, що це питання буде з’ясоване, і у разі не продовження договору водне плесо буде виставлено на аукціон.

Усі звернення взяті на контроль, а про результат їх розгляду заявників буде повідомлено у встановлений чинним законодавством термін.

На завершення зустрічі Олександр Дмитрович зазначив, що у 2018 році планують зробити фасад клубу, так як у 2016 році його перекрили та встановили енергозберігаючі вікна. А також за кошти інфраструктурної субвенції хочуть встановити вуличне освітлення в селі Біличі.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024