Іваничі: визначили переможців конкурсу проектів

11 Травня 2018, 17:28
1100

У Іваничівській селищній раді розглянуті проекти, які подавались до участі у селищному конкурсі по питаннях реалізації ініціатив громадських організацій.

Мета даного конкурсу – це сприяння самоорганізації жителів, що проживають на території Іваничівської селищної ради, шляхом підтримки їх ініціатив, спрямованих на вирішення актуальних місцевих проблем, - йдеться на офіційному сайті селищної громади.

 Цього разу до участі у конкурсі долучилось п’ять громадських об’єднань: об’єднання співвласників багатоквартирних будинків - «Володар - 27» (вул. Заводська, 27), «Надія» (вул. Валова, 16), «Княжий Вал» (вул. Валова, 22), громадські організації «Здоровий відпочинок» та «За Іваничі», документація яких відповідала затвердженим умовам конкурсу. За результатами розгляду проектів 4 травня відбулось чергове засідання комісії з визначення переможців селищного конкурсу. Відповідно до умов конкурсу організація, що звертається із заявою до конкурсної комісії повинна забезпечити не менше 30% бюджету проекту власним внеском фінансовим, або внеском своїх партнерів.

Рішенням комісії визначені переможці ОСББ «Надія» та ОСББ «Княжий Вал», які отримали відповідні сертифікати у сумі 15 тисяч гривень та 10 тисяч гривень.  

Дані кошти будуть спрямовані на облаштування прибудинкових територій.




 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024