Іваничівців турбує незадовільний стан доріг в районі

07 Травня 2018, 10:25
1273

На минулому тижні голова Іваничівської районної ради Андрій Бадзюнь здійснив виїзний прийом громадян в Павлівську та Милятинську сільську раду, зокрема в село Грушів. 

Прийом громадян проведено за участю голови Павлівської сільської ради Андрія Сапожника, голови Милятинської сільської ради Валентина Ілова та депутата Іваничівської районної ради Лесі Грицюк, - інформує прес-служба райради.




В ході спілкування до керівника районної ради зверталися мешканці громади з різними питаннями, що стосуються життєдіяльності села, своїми проблемами та негараздами.
Велике занепокоєння у сільських мешканців викликають питання незадовільного стану доріг. Також порушувались питання освітлення вулиць, працевлаштування, надання матеріальної допомоги, встановлення зупинки на вимогу. Батьками дітей з села Грушів піднімалося питання сполучення та оформлення дітей в дошкільний навчальний заклад. 




В ході проведення прийому керівником району були проаналізовані питання, порушені громадянами. Частина із них вирішувалась в ході прийому, питання, які потребують додаткового вивчення, взято на контроль.

Після закінчення прийому Андрій Анатолійович відвідав об’єкти соціальної сфери – школи, будинок культури, бібліотеки та дитячий навчальний заклад.








 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024