На виборах Торчинської ОТГ «батьківщинівці» здобули 12 депутатських мандатів

01 Травня 2018, 09:40
912

На виборах до новоствореної Торчинської ОТГ упевнено лідирують висуванці Всеукраїнського Об’єднання «Батьківщина».

За попередніми підрахунками голосів, вони здобули 12 депутатських мандатів, значно випередивши представників інших політичних сил.

«Батьківщина» Волині постійно нарощує свою присутність у новостворених органах місцевого самоврядування краю. На попередніх виборах найбільше представників нашої політичної сили обрано до рад ОТГ – Вишнівської Любомльського, Прилісненської та Колківської Маневицького, Цуманської Ківерцівського, Затурцівської Локачинського районів.

Тепер 12 депутатів, серед яких педагоги, підприємці, секретар сільської ради, водії та представники інших професій, утворять потужну фракцію, що потужно впливатиме на всі рішення ради Торчинської ОТГ», – прокоментував попередні підсумки виборів голова Волинської обласної парторганізації Валерій Бондарук.

За його словами,  люди реально підтримують виборчу платформу «Батьківщини», яка відстоює децентралізацію з передачею повноважень місцевому самоврядуванню, захищає інтереси територіальних громад, їхнє право самим вирішувати проблеми економічного, соціального та культурного  розвитку населених пунктів, що увійшли до ОТГ.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39