Центр зайнятості: розповіли про перспективи працевлаштування в Іваничівському районі

06 Квітня 2018, 14:37
Розповідають про перспективи працевлаштування 1739
Розповідають про перспективи працевлаштування

У Нововолинському центрі професійно-технічної освіти відбувся ярмарок кар’єри для випускників групи «Електрогазозварник».

До участі у заході долучилися і фахівці Іваничівської служби зайнятості та роботодавці району. Про це 6 квітня інформує центр зайнятості на сторінці у Facebook.

Під час зустрічі випускники дізналася про можливість працевлаштування на вакансії, які пропонують у Іваничівському районі.

Студенти та випускники мали можливість познайомитися з роботою приватного підприємства «Європацукор». Молоді люди отримали перший досвід спілкування з працедавцем та дізналися про умови працевлаштування. Головний механік Юрій Карпюк розповів про специфіку діяльності підприємства, яке займається переробкою цукрового буряка та виробництвом цукру.

Детально ознайомив з умовами праці, рівнем заробітної плати, соціальними гарантіями для працівників. Увагу випускників акцентував на актуальних пропозиціях роботи та вимогах до персоналу, запевнивши у професійній підтримці та можливості в подальшому кар’єрного зростання.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024