Школярка з Іванич перемогла в обласному конкурсі

18 Березня 2018, 12:38
2284

У Волинському державному центрі естетичного виховання учнів загальноосвітніх шкіл та закладів професійно-технічної освіти підбили підсумки обласного конкурсу-презентації юних композиторів, поетів, художників, умільців декоративно-ужиткового мистецтва «З цілющого джерела рідної землі черпаємо наснагу».

Журі затвердили список переможців і запросили в обласний центр для захисту конкурсних робіт, – повідомляють у відділі освіти і молоді Іваничівської РДА.

Серед списку переможців – вихованка гуртка «Декоративно-ужиткове мистецтво» КЗ «Іваничівський БДЮТ» – Романюк Катерина, яка представила на конкурс ілюстрації до легенди Тетяни Айстри про Іваничівське озерце «Татарка».

Журі зацікавили змістовні, технічно правильно виконані роботи, а презентація-захист не просто вразила суддівську колегію, конкурсантів та глядачів, а й відкрили завісу у далеке історичне минуле. Катерина презентувала свої роботи уривками з легенди Тетяни Айстри про Оленку-«Татарку».

Незважаючи на сильних суперників-конкурсантів, Романюк Катерина здобула І місце в обласному конкурсі-презентації «З цілющого джерела рідної землі черпаємо наснагу» в номінації «Художники» і нагороджена грамотою та цінним подарунком (феном-сушкою для волосся).

Здобути перемогу Романюк Катерині допомогла її наставниця Захарова Наталія.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024