Приміщення Іваничівської райради хочуть передати громаді

12 Березня 2018, 16:43
Приміщення Іваничівської РДА 1257
Приміщення Іваничівської РДА

Депутати Іваничівської селищної ради хочуть передати приміщення, в якому знаходяться Іваничівська РДА та райрада, у комунальну власність громади.

Сесія, на якій було прийняте дане рішення, відбулася 16 лютого, - пише БУГ.

Варто зауважити, що наразі невідомо, як на це відреагують депутати райради, бо на офіційному сайті райради цього питання немає у порядку денному найближчої сесії.

«Ця будівля споруджувалася як приміщення для селищної ради, але в силу різних обставин тут розмістилися і районна рада, і районна державна адміністрація», - сказав голова Іваничівської ОТГ Федір Войтюк.

Селищний голова підкреслив, що ця процедура необхідна, тому що утворилася Іваничівська ОТГ і це приміщення мають передати у комунальну власність громади.

«Це не моя примха, це передбачено ЗУ “Про місцеве самоврядування” пункт 10, Прикінцеві та перехідні положення», – зазначив він.

«За пропозицією  сільських,  селищних,  міських  рад  районні, обласні ради повинні приймати рішення про передачу до комунальної власності  відповідних  територіальних  громад окремих об’єктів, спільної власності територіальних громад, які знаходяться на їх території і задовольняють колективні потреби  виключно  цих територіальних громад», – йдеться у документі.

Іваничі,Сесія,Войтюк,Громада
Іваничі,Сесія,Войтюк,Громада

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024