Нардеп назвав п'ять проблем Іваничівського району

25 Лютого 2018, 17:36
1123

Народний депутат України Ігор Гузь окреслив проблеми громад району.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Завершив робочі зустрічі з активом усіх дванадцяти ОТГ мого виборчого округу. Цього разу це - Павлівка, Іваничі, Литовеж та Поромів.

У Павлівці та Поромові чекають на рішення ЦВК щодо доєднання окремих населених пунктів до вже створених ОТГ. Милятинська, Радовичівська, Колонська, Старолішнянська та Морозовичівська сільські ради вже давно подали документи, але «віз» і нині там», - зазначив нардеп.

Він додав, що на порядку денному стоїть питання про майбутнє районної лікарні. Гузь зауважив, що, попри дискусії, всі погоджуються з тим, що лікарня має бути збережена та якісно надавала послуги жителям новостворених ОТГ.

«Є потреба підтримати місцеві ініціативи зі створення так званих муніципальних дружин, які мають допомагати працівникам поліції забезпечувати порядок. Смішно сказати, але в ОТГ, де проживає більше десяти тисяч жителів, - один дільничний. Один...», - іронізує депутат.

Чиновник зауважив, що особливо актуальним стає будівництво футбольних полів зі штучним покриттям, спортивних та дитячих майданчиків майже в кожному населеному пункті.

«Що вселяє оптимізм, так це ініціативні групи молоді, які готові включатися в роботу в цій тематиці», - резюмував Ігор Гузь.









Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024