Іваничівщна: одна з громад першою зробила внесок у будівництво пам’ятника Героям Майдану та загиблим учасникам АТО

07 Лютого 2018, 11:12
1437

Учора відбулася чергова сесія Литовезької сільської ради.

На сесії депутати затвердили звіт про виконання сільського бюджету Литовезької об’єднаної громади за 2017 рік та прийняли рішення про внесення змін до сільського бюджету на 2018 рік, - йдеться на сайті райдержадміністрації.

Запропоновані депутатам для розгляду і затвердження зміни до сільського бюджету активно обговорювалися, адже наболілих питань, які потребують нагального вирішення, є багато як в кожній бюджетній установі так і в громаді вцілому.

За рішенням депутатів, громада першою зробила свій внесок у спільну справу і на будівництво пам’ятника Героям Майдану та загиблим учасникам АТО, передавши до районного бюджету 70,0 тис. грн. субвенції.

Також депутати підтримали звернення громадської організації «Спілка матерів військовослужбовців» і виділили 5 тис. грн. субвенції для надання фінансової підтримки цій організації.

Депутатами розглядалося питання співфінансування видатків на утримання територіального центру (187,1 тис грн – видатки на ІV квартал) та дитячої музичної школи (110,4 тис грн – видатки на рік).Однак згоди не досягнуто і розгляд питання перенесли на чергове пленарне засідання.

Депутати розглянули і ряд інших питань та прийняли відповідні рішення.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що перевізник відмовляється курсувати до села Кречів в Литовезькій ОТГчерез розбиту вщент дорогу.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024