В Іваничівському центрі зайнятості відбувся семінар для умовно засуджених

05 Лютого 2018, 18:39
https://www.facebook.com/cez.iv/ 2390
https://www.facebook.com/cez.iv/

В Іваничівському районному центрі зайнятості спільно з відділом з питань пробації було проведено інформаційний семінар для умовно засуджених осіб.

Мета сьогоднішньої зустрічі : інформування про права та обов’язки у сфері реалізації права на працю, соціальний захист у сфері зайнятості, можливості та послуги державної служби зайнятості, ознайомлення з актуальними вакансіями, перспективами працевлаштування, - повідомляє  Алла Мадяр, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Іваничівського РЦЗ

Учасники ознайомилися з інформацію про можливість працевлаштування на територій регіону та за його межами, професійного навчання, залучення безробітних громадян до громадських робіт, які є видом суспільно корисних оплачуваних робіт в інтересах територіальних громад,які організовуються саме для додаткового стимулювання мотивації до праці та матеріальної підтримки і виконуються на добровільних засадах, а також психологічної підтримки та професійної орієнтації. Майже всі присутні з числа непрацюючих молодих людей.
 
Семінар проводився у формі бесіди під час якої профорієнтатор центру зайнятості відповіла на запитання та допомогла зрозуміти, що робота є для тих хто дійсно хоче її знайти та працювати.
 
Присутніх,певною мірою, цікавила ситуація на ринку праці, можливість працевлаштування після професійного навчання також умови та оплата праці в регіоні.
 
У центрі зайнятості сподіваютьсяя, що отримана інформація допоможе молодим людям в легалізації трудових відносин з роботодавцями і вони таки знайдуть шлях до виправлення .
 
Нагадаємо, нещодавно Іваничівському районному центрі зайнятості відбувся захід в рамках освітнього проекту «Зимова Агрошкола».
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром