Милятин: в селі відбувся виїзний прийом громадян

27 Січня 2018, 10:42
1665

Проблеми дошкілля та закладів культури піднімали мешканці села Милятин, Іваничівського району під час зустрічі з представником районної влади.

25 січня особистий виїзний прийом громадян у селі Милятин провела заступник голови районної державної адміністрації Людмила Миколаївна Войтович, - повідомляють у секторі з питань внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.

За допомогою у вирішенні питання придбання насоса в дошкільний навчальний заклад звернулась завідувач ДНЗ с. Милятин Алла Стецюк. Також іншим проблемним питанням, яке турбує Аллу Полікарпівну є те, що на території садочка ростуть дві старі, високі тополі, які становлять небезпеку для дітей.

Сільський голова Валентин Ілов зазначив, що йому відомо про проблеми дошкільного закладу, проте через відсутність коштів не має можливості їх вирішити.

Тому Людмила Миколаївна рекомендувала звернутись до керівництва району з обґрунтованим листом щодо потреби в коштах для придбання насоса та зрізання дерев та врахування її при розподілі вільних залишків коштів районного бюджету.

Керівник бібліотеки Любов Федорівна Максимчук порушила питання заміни 2 вікон в приміщенні.

Заступник голови Людмила Войтович зазначила, що перш за все потрібно виробити відповідні заміри вікон, визначити їх вартість та подати відношення на відділ культури райдержадміністрації.

Усі звернення взяті на контроль, а про результат їх розгляду заявників буде повідомлено у встановлений чинним законодавством термін.

На завершення прийому Людмила Миколаївна відвідала навчальні заклади, поспілкувалась з керівниками та працівниками щодо дотримання температурного режиму, проблемних питань. Окрім того, оглянула прилеглі території установ та закладів села.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024