Іваничі: обговорили, що робитимуть коли негода вируватиме на автошляхах району

19 Січня 2018, 14:53
1276

 

Про забезпечення безпеки та вжиття заходів щодо запобігання надзвичайних ситуацій на автошляхах району у разі погіршення погодних умов (сильні снігопади,ожеледиця), говорили на нараді в райдержадміністрації. 

Робоча зустріч відбулася учора 18січня, за участі голови Іваничівської РДА Лілії Кревської, - повідомляє сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.

- Забезпечити розчищення та утримання автомобільних доріг на території району, при цьому особливу увагу звернути на об’єкти соціальної інфраструктури, загальноосвітні заклади, заклади охорони здоров’я, дошкільні навчальні заклади, будинок пристарілих, об’єкти житлово-комунального господарства, - зазначила Лілія Богданівна.

Окрім цього, при розчищені вулично-дорожньої мережі слід забезпечити облаштування площадок для відстоювання транспорту. А у разі необхідності своєчасно вводити обмеження руху автомобільного транспорту з метою запобігання виникнення заторів на дорогах. Здійснювати контроль за цільовим використанням снігоочисної техніки.

Інспектор районного сектору управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області Роман Турок повідомив, що в місцях функціонування пунктів обігріву, а їх у нас 3 – це: РД «Просвіта», центральна районна лікарня, відділення стаціонарного догляду для постійного проживання с. Старий Порицьк будуть чергувати працівники, відповідно до складеного графіку. Також у разі погіршення погодніх умов будуть працювати групи рятувальників та техніка для допомоги громадянам, які опинились у транспортних заторах.

На завершення наради Лілія Богданівна дала доручення відповідним службам тримати на контролі усі поставлені завдання.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39