«Снігова королева», веселощі та подарунки: іваничівські діти побували на обласному новорічному святі

04 Січня 2018, 17:06
2944

Для діток з Іваничівщини новорічно-різдвяні свята у самому розпалі. Учора, наприклад, вони повернулися з обласного центру де побували на новорічному святі.

Про це йдеться на офіційному сайті Іваничівської РДА.

У середу, 3 січня 15 дітей Іваничівського району (Павлівська ОТГ – 3, Поромівська ОТГ – 2, Литовезька ОТГ – 2 ), взяли участь у святі новорічної ялинки, організованої Волинським обласним відділенням Дитячого фонду України. З них 14 школярів, батьки, яких воювали в зоні АТО, та 1 дитина - сирота. Супроводжувала школярів спеціаліст відділу освіти та молоді Марія Маковська.

З Новим роком та Різдвом Христовим дітей, їх батьків і близьких привітали Олена Грінченко, голова обласного відділення Дитячого фонду України та Людмила Плахотна, начальник управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації. Вони побажали присутнім міцного здоров’я, творчого натхнення, здійснення особистих бажань та задумів, миру, спокою і злагоди у Новому році.

Діти переглянули виставу в Волинському академічному обласному театрі ляльок «Снігова королева» та з казковими персонажами водили хоровод біля сяючої красуні-ялинки. Дід Мороз та Снігуронька підготували для малят низку новорічних загадок, цікавих завдань та ігор. На завершення заходу діти отримали солодкі подарунки. Подякою для організаторів свята були яскраві дитячі емоції, веселий сміх і барвисті спогади.






 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024