Святкове меню: чого не повинно бути на новорічному столі у Рік Собаки

31 Грудня 2017, 14:10
3220

На відміну від Року Півня, коли не рекомендують ставити на новорічний стіл страви з курки, господарка 2018 року Собака, більш лояльна до того, що запропонувати гостям. Спробуємо розібратися що ж не можна готувати на Новий Рік Собаки 2018

Новорічний стіл 2018 не рекомендують робити вегетаріанським. Все-таки собака - це звір, який любить м'ясо. Тому бажано саме його і робити основою для святкових страв. М'ясні салати, гарячі страви з м'ясом, м'ясні закуски і нарізки - символ року неодмінно їх оцінить і буде прихильний до вас весь наступний рік.




Також астрологи не радять в Новий Рік 2018 готувати багато солодкого - як відомо, солодкого собакам не рекомендується. Відмовлятися повністю від десертів не варто, але не потрібно робити їх основою новорічного столу.


 

Собаки люблять кісточки – безумовно. Значить на стіл можна подати баранину на реберцях, котлети по-київськи, курячі ніжки.

На столі має бути ковбаса, будь-які копченості, холодець з м'яса і риби.Чим стіл буде різноманітніше тим господареві року буде приємніше.

На гаряче також повинні бути м'ясні страви.

Так як гряде рік Жовтої Собаки, то стіл бажано прикрасити фруктами і овочами цього кольору.





Що ж не повинно бути на столі, так це страви з конини. В українських сім'ях це м'ясо вживається вкрай рідко, але все ж для тих, хто любить кінську ковбасу, краще утриматися, і на стіл її не ставити. Так, як усім відомо, що Собаки недолюблюють коней.

І з-за напружених відносин Собак з кішками (правда не завжди, є багато прикладів, коли ці тварини добре ладнають один з одним) бажано, щоб в кімнаті, де ви будете святкувати, кішки не були присутні. А раптом їх присутність викличе невдоволення господині року.

Хочеться зауважити, що Собаки активні тварини, тому не слід весь вечір сидіти за столом. Потрібно якомога більше веселитися. Придумати максимум розваг. 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39