Іваничівщина: розповіли, скільки правоохоронців забезпечуватимуть охорону громадського порядку під час свят

30 Грудня 2017, 12:16
1243

Стало відомо, скільки правоохоронців будуть забезпечувати охорону громадського порядку в Іваничівському районі під час новорічно-різдвяних свят.

Про це йшлося на нещодавній нараді у голови райдержадміністрації Лілії Кревської з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, окремих територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, сільських голів..

Начальник Іваничівського відділення поліції Горохівського відділу поліції Головного управління Національної поліції України у Волинській області Ігор Дорохольський проінформував про стан публічної безпеки в районі готовність до забезпечення охорони громадського порядку під час новорічних свят.

- Охорону громадського порядку у новорічну ніч біля ялинки будуть забезпечувати 10 працівників ВП ГУНП та 4 працівники варти порядку, чергуватиме автомобіль швидкої допомоги. По об’єднаних територіальних громадах нестимуть чергування дільничні офіцери відділення. Маршрути патрулювання наближені до місць найбільшої концентрації громадян, а також державних споруд  з метою негайного реагування на усі події, - також повідомив начальник відділення.

Окрім того, наголосив Ігор Валерійович, 7 січня 2018 року під час проведення богослужінь у храмах району, охорону громадського порядку будуть забезпечувати 20 працівників Іваничівського відділення.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024