Лежниця: у молоді села з'явився свій молодіжний простір «SELO HUB»

24 Грудня 2017, 10:09
5853

У Поромівській ОТГ, у селі Лежниця створили молодіжний простір під назвою «SELO HUB»

Втілити цей проект у життя взялася команда ГО МРЦ «Нові крила», - повідомляє БУГ.

«Ось це сталося! Після тижнів обговорень, підготовок і робіт в невеличкому селі на Волині, з’явився Він. Молоді люди стали і самі зробили, їм потрібна була лише правильна мотивація. У нас не було мільйонних бюджетів, а лише бажання змін на краще. Ми віримо, що цей простір, це лише початок, і чим далі тим більше він буде видозмінюватися, розвиватися та наповнюватися. Хочеться подякувати кожному волонтеру, який приділив свій час та сили, кожному хто повірив і підтримав ідею створення такого місця в маленькому селі...» - розповів координатор ГО МРЦ «Нові крила» Павло Медина.

Вжі відомо, що команда ГО МРЦ «Нові крила» провела, що одні вихідні над створення простору «SELO HUB» в селі Лежниця, Поромівської ОТГ.

Потроху звозиться декор, вже з’явилися меблі та обладнання. Вже є набір фільмів та мультфільмів англійською мовою, який подарували спеціально для молодіжного простору.

«З кожним приїздом вимальовується все чіткіша картина, як все буде виглядати в реальності. І вже дуже скоро. Дуже приємно бачити, як молоді люди працюють над створенням свого простору. Ми працюємо лише над частиною клубу, але в них вже є ідеї, що робити з іншою частиною Також керівництво клубу де створюється простір просить про обігрівач. Можливо в когось є можливість подарувати? Будемо дуже вдячні. Запрошуємо до команди усіх охочих допомогти. Продовжуємо збір книг та ігор, які б Ви хотіли подарувати молодим людям з села Лежниця...» - повідомив Павло Медина

Додамо, що проект реалізовується ГО МРЦ «Нові крила», спільно з Львівська освітня фундація та Фонд Ігоря Гузя «Прибужжя».








1



 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024