Іваничівщина: депутати райради прийняли бюджет на 2018 рік

22 Грудня 2017, 18:10
1287

Депутати Іваничівської районної ради прийняли бюджет на 2018 рік. Щоправда, довелося зменшити видатки на заробітну плату та теплопостачання у деяких школах естетичного спрямування.

Сьогодні, 22 грудня 2017 року голова райдержадміністрації Лілія Кревська, заступник голови райдержадміністрації Людмила Войтович, керівник апарату райдержадміністрації Євгенія Єдинак, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації взяли участь у позачерговому засіданні сесії районної ради сьомого скликання.

Основне питання, яке виносилось на розгляд сесії - прийняття бюджету на 2018 рік.

Начальник управління фінансів райдержадміністрації Тетяна Крась ознайомила присутніх із проблемними моментами бюджету на наступний рік.

Депутати, після дебатів та озвучення деяких проблемних питань, що стосуються головного фінансового докуменут району, проголосували «за» прийняття бюджету.

Проте, як повідомляють у РДА, до головного фінансового документу наступного року внесено зміни – зменшено видатки на заробітну плату та теплопостачання дитячої музичної школи на 277 тисяч гривень, БДЮТ на 213 тисяч гривень та ДЮСШ на 324 тисячі гривень. Ці кошти, у сумі 1 мільйон 138 тисяч гривень депутати спрямували на виплату за престижність педагогам району. 

Окрім того, депутати розглянули питання про внесеня змін до рішення районної ради від 26 січня 2017 року «Про районний бюджет на 2017 рік» про затвердження технічних документацій по нормативній грошовій оцінці земельних ділянок; про звіт директора КЗ «Іваничівський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді» про роботу центру; про умови оплати праці заступника голови районної ради.










 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024