Центр зайнятості та Поромівська ОТГ: співпраця, увага, перспектива

15 Грудня 2017, 19:44
1591

Днями фахівці Іваничівського районного центру зайнятості відвідали Поромівську об'єднану територіальну громаду.

Під час зустрічі із секретарем сільської ради Наталією Мовяк представники центру зайнятості обговорили шляхи співпраці з об’єднаною територіальною громадою.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями районного центру зайнятості Ж.Домбровська наголосила на важливості прийняття Програм зайнятості населення, можливості виділення коштів на проведення громадських робіт на території громади при затвердженні на сесії місцевих бюджетів на 2018 рік

Також ще раз наголошено на нових сервісах, які надає клієнтам служба зайнятості, шляхом організації співбесід із роботодавцем за допомогою скайп-зв’язку та створення банку відеорезюме безробітних.

Під час зустрічі також обговорили питання налагодження співпраці служби зайнятості та об’єднаної територіальної громади щодо сприяння у працевлаштуванні населенню громади, можливість проведення громадських та робіт тимчасового характеру, інші шляхи співпраці.

Нагадаємо, у районному центрі зайнятості розповідають, що вже не перший рік активно долучаються до організації громадських та інших робіт тимчасового характеру Литовезька, Павлівськата Іваничівська об’єднані територіальні громади, Луковичівська, Колонська, Милятинська сільські ради Іваничівщини.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39